Translate

zaterdag 14 februari 2015

Bioresonantie therapie een relatief nieuwe therapievorm met vele mogelijkheden. Allergiën verbeteren tot wel 90%.

Zo rond 2000 is er meer bekendheid gekomen aan de therapie bioresonantie. In andere landen zoals Duitsland zijn er al veel huisartsen die met bioresonantie werken.
Met bio-resonantie meet je trillingen in het menselijk lichaam. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in gezonde trillingen, afwezigheid of verzwakte vorm van trillingen en trillingen die duiden op ziekte cq. disbalans in het lichaam. Het is een volstrekt pijnloze behandel therapie, waar men zich niet voor hoeft te ontkleden. Ook dieren kunnen er met succes mee behandeld worden. Het meten met frequenties is ook bekend in de vorm van een EEG of ECG onderzoek.

Vanuit de biofysica is bekend dat elke materie en dus ook het menselijk lichaam, zijn organen en lichaamscellen een eigen frequentie of frequentiespectrum hebben. Men weet dat er tussen de cellen d.m.v. lichtflitsen, de zgn. biofotonen, informatie wordt uitgewisseld en dat doen ze door het uitwisselen van bepaalde frequenties.In een gezond lichaam functioneert deze informatie uitwisseling zonder problemen, zodat iedere cel en elk lichaamsdeel zijn functie kan uitvoeren.

Deze elektromagnetische / micro-magnetische frequenties zijn d.m.v. moderne apparatuur meetbaar. 
Via ingangselektroden, die op verschillende manieren kunnen worden ingezet ( afhankelijk van de apparatuur de therapeut of arts gebruikt) vindt er een registratie plaats van afwijkende lichaamsfrequenties.
Sommige therapeuten gebruiken plakkertjes die op een aantal plaatsen op het lichaam worden vastgeplakt. Weer andere hebben elektrode "klosjes" die men in de hand moet houden en weer anderen gebruiken een mat of een soort van hals
Door een patiënt in deze meetkring op te nemen kan men deze frequentie spectra meten. Wanneer er een afwijkende frequentie wordt gevonden dan kan door middel van dezelfde apparatuur deze afwijkende frequentie gespiegeld aan het lichaam worden terug gezonden, hiermee wordt de trilling uitgedoofd. Hierdoor kan het weefsel waar de "verkeerde" trillingen vandaan kwamen zich normaliseren. Chemische processen worden in het lichaam verkeerd aan gestuurd door dis-harmonische trillingen, waardoor vele ziektes ontstaan.
Dus cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie.

Met Bioresonantie heb je de mogelijkheid om eenvoudig en pijnloos allergieën op te sporen, maar ook bv. belanstingen met parasieten, bacterie, virussen of schimmels. Ook voedingstekorten kan men "meten".
Uit diverse onderzoeken blijkt dat het genezing percentage van 70% tot 90% veelvuldig voorkomen. Allergieën die succesvol behandeld kunnen worden zijn o.a hooikoorts, allergieën voor dieren, voedingsmiddelen, medicijnen, metalen zoals nikkel, cadmium etc. Wist je dat aan een ziekte vaak een allergie ten grondslag ligt?  Zo kunnen huidaandoeningen, waaronder eczeem maar ook astma, bronchitis, reuma en vele andere ziekten, ontstaan zijn vanuit een allergie voor bijvoorbeeld melk of tarwe.

Behalve dat er bij bioresonantie therapie gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen frequenties, worden er ook test- ampullen ingezet, welke voor de behandeling getest kunnen worden. de ampullen bevatten informatie ter behandeling van bv. vaccinatieschade, bacterieën, virussen, parasieten en voedsel intolerantie.

Ook kunnen bepaalde middelen getest worden, of ze wel of niet in resonantie 
zijn voor de patiënt. Zo kan men voorkomen, dat men een middel voor niets gebruikt.
Kortom, bioresonantie is een veelzijdige therapievorm en een echte therapie voor de 21e eeuw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten