Translate

donderdag 19 februari 2015

Gedachtes en vibraties beïnvloeden water!


Dr.Masaru Emoto, een Japans wetenschapper en onderzoeker van water, toonde aan hoe gedachten en vibraties water beïnvloeden en de moleculaire structuur ervan veranderen kan. Als men bedenkt dat de aarde grotendeels (71%) uit water bestaat en ons lichaam voor ongeveer 65%, kan men een belangrijke conclusie trekken!!


In eerste instantie wilde Dr. Emoto mensen met water die informatie bevat, genezen. Maar omdat mensen, in het algemeen niet kunnen geloven wat ze niet zien, is hij een onderzoek begonnen hoe hij water zichtbaar kan maken.
Hij had goede resultaten in het helpen met mensen te herstellen van ziektes. Hij gebruikte een "Hado" meettoestel (MRA genoemd) die negatieve emotionele trillingen ontdekt die een ziek mens heeft. Er worden dan tegenovergestelde trillingen aan het water toegevoegd, die de patiënten dan moesten drinken. Hij behaalde goede resultaten met de genezing en dus wilde hij verder onderzoek doen.

Dr.Emoto heeft bewezen dat gedachtes, de realiteit veranderen. Door gerichte intenties via woord en schrift, lijkt water haar "uitdrukking te veranderen".
De fysieke vorm van water, past zich gemakkelijk aan haar omgeving aan, maar haar fysieke verschijning is niet de enige vorm die verandert, haar moleculaire vorm verandert ook!
De vibraties of energie van de omgeving zal de moleculaire vorm van water veranderen. Op deze manier is water niet alleen een visuele reflectie van de omgeving, maar ook een moleculaire relfectie van haar omgeving.
Hij kwam erachter dat water van zuivere bronnen en water dat is blootgesteld aan liefdevolle woorden, briljante en complexe christal-achtige patronen vormt.
In tegen stelling tot vervuild water en water dat is blootgesteld aan kwade en negatieve gedachtes, vormde de christallen a-symmetrische en lelijke patronen.

Door middel van zijn fotografische technieken maakte hij bewijzen van de moleculaire veranderingen van water. Hij bevroor druppeltjes water en vervolgens onderzoekt hij ze onder een donker veld microscoop die fotografische mogelijkheden heeft. Zijn werk toont duidelijk de diversiteit van de moleculaire structuur van water en het effect van het milieu op de constructie van het water.
Niet alle watermonsters kristalliseren echter. Watermonsters uit extreem vervuilde rivieren lijken rechtsstreeks de 'staat'  van het water "uit te drukken" 

Ook jijzelf kan een test uitvoeren! Daarvoor neem je twee  identieke potten die je vult met rijst die bijtgaar is en sluit ze goed af met een deksel. Schrijf dan op de ene pot positieve woorden als "Ik ben dankbaar voor je lieve rijst" en op de andere pot schrijf je "ik haat je, idiote rijst!"
Zorg er nu voor dat je de potten op zijn minst 50 cm uit elkaar zet, liefst op een andere plaats. En herhaal dagelijks minstens één maal hardop de woorden die je opgeschreven hebt tegen de rijst.
Probeer met intentie de woorden uit te spreken.
Hieronder op de foto zie je een resultaat wat behaald is met de test!


Dit onderzoek creëert een nieuw bewustzijn in hoe wij een positief effect op onze gezondheid en de hele aarde kunnen hebben. Let dus goed op je gedachtes en woorden van af nu!!!


tot slot enkele wijze woorden van Dr Emoto: "Let your actions be based on the thoughts of love and gratitude. Love is a giving energy and gratitude is a receiving energy. If you always have these two words in your mind and your actions are based on these concepts, you can naturally give people positive energy."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten